Week van het Samen Opleiden: “Krachtig partnerschap”

Save the date | De week van Samen Opleiden 2022

‘Krachtig partnerschap’, hét thema van De week van Samen Opleiden 2022! Een week vol sprekers, sessies, podcasts en webinars. Van 11 tot en met 13 april 2022 biedt het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren een divers en rijk offline én online programma boordevol kennisdeling en ontmoetingen. Het offline gedeelte vindt op woensdagmiddag 13 april 2022 plaats bij Theater Gooiland in Hilversum.

Krachtig partnerschap

Het draait dit jaar om de kracht van het partnerschap; de kracht van intern en extern samenwerken. Het benutten van deze kracht is steeds meer van belang, gezien alle ontwikkelingen en ambities op het gebied van het Samen Opleiden van leraren. Denk daarbij aan het toewerken naar 100% Samen Opleiden, het samenwerken in de regio, de verbinding tussen het opleiden van leraren voor po, vo en mbo, flexibilisering van opleidingstrajecten en doorlopende professionele ontwikkeling van student t/m ervaren leraar. Het partnerschap, als krachtig collectief, is bij al die ontwikkelingen van betekenis!

Keynote | Prof. dr. Sietske Waslander

Prof. dr. Sietske Waslander, onderwijssocioloog en sinds 2007 als hoogleraar verbonden aan TIAS, Tilburg University verzorgt zowel de keynote als een sessie. Tijdens haar keynote op 13 april gaat Sietske in op de groeiende aandacht voor ‘de regio’ als bestuurlijk schaalniveau. Wat zijn internationale bevindingen over regionale sturingsnetwerken? Welke trends liggen eraan ten grondslag en wat zijn (veronderstelde) effecten van sturingsnetwerken?

Datum

11 - 13 apr 2022
Expired!

Tijd

Hele Dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *